lunes, 22 de diciembre de 2014

Sí xef!

Hola rossinyols!

29 de Novembre, a diferència de l'altre cap de setmana,plovia a bots i barrals. Tenia pensat d'anar a fer un tom per Girona però amb aquell temps era impossible, i doncs vaig decidir que ens quedariem tota la tarde a casa.
Vam fer una coca casolana de yogur ,ja que la Hajar mai n'havia fet una, i petites napolitanes de xocolata. Totes dues coses ens van quedar boníssimes, fem un gran equip! 

Mentres feiem la coca, la Hajar em va ensenyar i explicar els menjars típics del Marroc. També em va explicar, que ella a casa seva acostuma a preparar el te però que a diferència d'aqui, que agafem una bosseta de te i la possem a l'aigua bollint, ella prepara personalment les fulles i els brots del te.

Un cop va estar tot el brenar a punt, ens el vam emportar a l'habitació i vam jugar a videojocs. Un d'ells tractava de jugar a vitlles virtualment,  la Hajar em va explicar que en el Marroc a vegades  veia per la televisió com la gent hi jugava, però que ella mai hi havia jugat. Però això aviat canviaría.      

No hay comentarios:

Publicar un comentario